وصایای مهدوی
ای ملت مبارز و مسلمان! دعای فرج را زیاد بخوانید، زیرا که امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف خودش فرموده این دعا را بسیار دوست دارم.
شهید مجتبی عالم کار
خدا کند بیایی
تو ای آخرین مسافر، یک بار برای خود به ساعتت نگاه کن.
فردا جمعه است….
آی ثانیه دوازدهم، خدا کند بیایی.
اللهم عجل لولیک الفرج
معرفی کتاب مهدویت
وظایف ما در عصر غیبت
عناوین اصلی کتاب شامل:
مقدمه ناشر؛ پیشگفتار؛ دیدگاه اهل سنت؛ تکالیف عصر غیبت؛ شناخت امام زمان «علیه السلام»؛ فلسفه انتظار؛ حَسَب و نَسَب امام مهدی «علیه السلام»؛ سلسله کتب چاپ شده از مؤلف پیرامون مهدویت؛ پی نوشتها
شما بااستفاده از لینک زیر می توانید این کتاب را با قالب های متفاوت دانلود کنید یا در خود سایت مطالعه بفرمایید.
http://www.ghbook.ir/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=4963&lang=fa
وظایف منتظران 3 (ادامه مطلب)
وظایف دوران غیبت را به چند دسته می توان تقسیم کرد:
1- آنچه در روایات این باب، با لفظ امر وارد گردیده به عنوان تکلیف شمرده شده است. مانند:
«اکثروا الدعاءبتعجیل الفرج»[10].«برای تعجیل فرج بسیار دعا کنید».«فتوقّعوا الفرج صباحاً و مساءً»[11].«هر صبح و شام چشم انتظار فرج باشید».
«فلیعمل کلّ امرءٍ منکم بما یقرب به من محبّتنا»[12].«هر یک از شما باید به آنچه که او را به مقام محبّت ما نزدیک می کند، عمل نماید».
2- آنچه در باب صفات شیعیان و منتظران، مورد تأکید اهل بیت-علیه السّلام- قرار گرفته است. مانند:
«طوبی للصّابرین فی غیبته، طوبی للمقیمین فی محبّته»[13].«خوشا به حال شکیبایان در غیبت او، خوشا به حال دوستداران او».
«المنتظرین لظهوره… الدعاه الی دین الله سرّاً و جهراً»[14].«منتظران ظهور امام زمان-علیه السّلام- در پنهان و آشکار، مردم را به دین خدا دعوت می کنند».
وظایف منتظران 1
دعا برای فرج امام زمان (علیه السّلام)
دعا جلوه گاه نیاز است، دری به سوی رحمت پروردگار است، کلید باب اجابت است. بدون دعا، اوج بندگی خدا دست نیافتنی است.
بدون دعا، بندگان خدا از عنایت او محروم می مانند.«قل ما یعبؤ بکم ربّی لولا دعاءکم»[1]. بدون دعا، لذّت انس با خدا، شیرینی ارتباط با معبود، حلاوت قرب به پروردگار نصیب آفریدگان او نمی شود.دعا اساس عبادت، روح عبادت، مغز عبادت است[2].
در معرفت امام زمان
همانطور که اعتقاد به توحید و نبوت و معاد، بدون ایمان به ولایت امیرالمومنین (علیه السلام) و برائت از غاصبین حق خلافت ارزشی ندارد، و به همانگونه که نماز و حج و دیگر عبادات، بدون ولایت اهل بیت (علیه السلام) پشیزی نمی ارزد، همه این اعتقادات و عبادات اگر انجام شود و انسان به ولایت اهل بیت نیز ایمان داشته باشد ولی امام زمان (علیه السلام) خویش را نشناسد، از هیچ یک از معتقدات خود، حتی از ولایت ائمه قبل نیز بهره مند نخواهد گردید. بهترین سند بر ادعای فوق، روایت مشهوری است که اهل سنت و شیعه آن را نقل نموده و بر آن اعتماد کرده اند و آن اینکه
شبهات مهدویت ؛ یک .طول عمر(ادامه)
2- پیروان ادیان آسمانی
الف) مسلمانان
مسلمانان اعم از شیعه و سنی درباره طول عمر، مباحث قرآنی و روایی و تاریخی را بیان کرده اند.
قرآن: در قرآن کریم آیاتی هست که عمر طولانی در امت های پیشین را خبر می دهد؛ مانند آیه ای که می فرماید:« ما آنها و پدرانشان را از متاع دنیوی برخوردار ساختیم تا از عمر طولانی بهره مند شدند.»(سوره انبیا/44)
شبهات مهدویت ؛ یک .طول عمر
در خصوص زندگانی امام زمان (عج) و مقوله مهدویت برخی از سوالات و شبهات مطرح می شود که فراگیر و همگانی است.
در این نوشتار می خواهیم به پرسش طول عمر پاسخ دهیم.
طول عمر حضرت ولی عصر(عج) یک حقیقت قطعی و ثابتی است که نه راهی برای انکار دارد و نه فرصتی برای تردید . این مسأله را می توان از دونظر مورد بررسی قرار داد.
از امام دوازدهم چه می دانیم.......؟؟؟؟؟
حضرت مهدی(عج) در چند سالگی به امامت منصوب شدند؟
✅ 5 سالگی
غیبت صغری امام زمان(عج) چند سال طول کشید؟
✅????69سال
غیبت کبری امام زمان(عج)از چه سالی شروع شد؟
✅????از سال 329 قمری
اولین نشانه ظهور حضرت مهدی(عج) چیست؟
✅????طلوع خورشید از مغرب
لزوم شناخت امام زمان علیه ا لسلام
روايتى را شيعه و سنى از رسول خدا صلى الله عليه و آله نقل نموده اند و مورد قبول همگان است به طورى كه علامه امينى در الغدير « جلد 10 ص 360.» مىنويسد (… لَم يَختَلِفْ في ذلِكَ إثنانَ ولا انّ أحداً خالَجَهُ في ذلكَ شَكٌّ) دو نفر مسلمان هم در اين حديث اختلاف ندارند و نسبت به صدور اين حديث از رسول خدا صلى الله عليه و آله احدى يافت نمى شود كه شك و شبهه اى داشته باشد و علامه امينى حدود ده كتاب از صحاح و مسانيد أهل سنت نام مى برد كه اين حديث را نقل نمودهاند. متن حديث از اين قرار است:
قال رسول اللَّه صلى الله عليه و آله: مَن ماتَ وَلَم يَعرِفْ امامَ زَمانِهِ ماتَ مِيتَةً جاهلّيةً.
كسى كه بميرد و امام زمان خويش را نشناسد، مرگ او مرگ جاهليت است.
كلينى قدس سره محدث بزرگ جهان تشيع در اصول كافى « ج 1 ص 376.» نيز چندين روايت نزديك به همين مضمون از پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله نقل نموده كه من جمله اين حديث است كه راوى از امام صادق عليه السلام سؤال مىكند « اصول کافی جلد1،: ص 377» آيا اين روايت (من مات…) را پيامبر صلى الله عليه و آله فرمودهاند؟
حضرت فرمود: بلى، عرض مىكند مراد از مرگ جاهليت چيست؟ يعنى مى ميرد در حالى كه امام خود را نشناخته و به او جاهل بوده؟ و يا به مرگ جاهليه جهلاء (همچون مردمى كه در زمان جاهليت به سر مى بردند و فاقد دين و شرف و انسانيت بودند) خواهد مرد؟
حضرت فرمود: مراد از جاهليت كفر و نفاق و ضلال است.
و علامه امينى در توضيح ذيل حديث يعنى (ميتة جاهلية) مىنويسد « الغدير: ج 10، ص 361.» (إنّما هِيَ شَّرُ ميتةٍ، ميتَةُ كُفْرٍ وَالِحادٍ) بدترين نوع مرگ است يعنى مردن در حال كفر و عناد و لجاج.
مفاد اين روايت هر مسلمانى را ملزم مى كند تا مسأله امامت، مخصوصاً امام زمان خويش را پىگيرى كند و اگر آن امامى را كه بايد بشناسد و از او پيروى كند نشناخت و با حق آشنا نشد و از دنيا رفت، اسلام او مقبول نيست و هم چون افراد زمان جاهليت است كه اسلام نياوردند و در حال كفر و الحاد از دنيا رفتند.
اللهم عجل لولیک الفرج
در کتاب دوازده گفتار درباره حضرت مهدى ع در صفحه 29