میلاد رسول اکرم و خیانت جدید داعش!
از ازل بر همه ذرات جهان تا عرصات رسد از آبروی آل محمد برکات
وه چه بدبخت و سیه روی بود آنکه ز جهل بشنود نام محمد نفرستد صلوات
مولودی که آمدنش جهان را غرق شادی و سرور کرد!
گویا اتفاقی افتاده، آسمان رحمت الهی طراوتی ویژه به خود گرفته، فرشتگان با گُل لبخندی که بر لب دارند شادی درون خویش را به یگدیگر هدیه می بخشند، نوای دل آنها حکایت از آمدن مولودی فرخنده و نورانی دارد، مولودی که روشنی دلش چشم آفتاب را به خود خیره کرده است.
پیامبری که با صفای باطن و عملکرد زیبای خویش شایسته این مقام بود که از سوی خداوند عالم به عنوان برترین الگو و اسوه برای بشر معرفی شود و در کلام نورانی حضرت حق این گونه ستایش شود: «لَقَدْ كانَ لَكُمْ فِی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كانَ یَرْجُوا اللَّهَ وَ الْیَوْمَ الْآخِرَ وَ ذَكَرَ اللَّهَ كَثِیراً»؛1
رسول خدا براى شما در زندگى سرمشق نیكویى بود، براى آنها كه امید به رحمت خدا و روز رستاخیز دارند، و خدا را بسیار یاد مىكنند.
خوش اخلاقی را باید از او آموخت!
یکی از ویژگی ها ی بارز رسول گرامی اسلام «حُسن خلق» و برخورد نیک و شایسته با مردم است.
مقام و منزلت آن حضرت در این زمینه به اندازه ای بلند و والا بود که توانست در بین کل موجودات عالم هستی مدال افتخار آمیز «خلق عظیم» را به خود اختصاص دهد: «وَ إِنَّكَ لَعَلى خُلُقٍ عَظِیم».2
در حدیثی از پنجمین ستاره آسمان ولایت و امامت امام باقر(علیه السلام) چنین می خوانیم که ایشان فرمود: «إِنَ أَكْمَلَ الْمُوْمِنِینَ إِیمَاناً أَحْسَنُهُمْ خُلُقا»؛3 به راستى كامل ترین مومنان در ایمان خوش خُلقترین آنها است.
در حدیثی دیگر از همان حضرت روایت شده است که فرمود: «مَا یَقْدَمُ الْمُوْمِنُ عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ بِعَمَلٍ بَعْدَ الْفَرَائِضِ أَحَبَّ إِلَى اللَّهِ تَعَالى مِنْ أَنْ یَسَعَ النَّاسَ بِخُلُقِه»؛ 4
پایگاه خبری «شبکه العالم »گزارش کرد : «مفتی کل عربستان سعودی در مواضعی همسو با گروه تروریستی داعش، میلاد پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) را بدعت دانست و از همگان خواست برای این مناسبت هیچ جشنی برگزار نکنند و اهمیتی به آن ندهند
پس از عمل به واجبات، محبوبترین کارها نزد خداوند آن است که انسان با مردم اخلاقی سازگار داشته باشد.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: «مَنْ أَكْرَمَ أَخَاهُ الْمُسْلِمَ بِكَلِمَةٍ یُلْطِفُهُ بِهَا وَ فَرَّجَ عَنْهُ كُرْبَتَهُ لَمْ یَزَلْ فِی ظِلِّ اللَّهِ الْمَمْدُودِ عَلَیْهِ الرَّحْمَةُ مَا كَانَ فِی ذَلِكَ»؛5 هر کس برادر مسلمانش را با گفتن کلامی ملاطفت آمیز و غم زدا ، مورد تکریم قرار دهد تا وقتی او شادمان است در سایه رحمت گسترده الهی به سر می برد.
رفتاری که برای ما درس آموز است!
در روز فتح مکه سکوت معناداری در محیط مسجد و بیرون آن حکمفرما بود.
گروهی از دشمنان که بارها با پیامبر رأفت و مهربانی به نبرد برخاسته و جوانان و یاران عزیزش را به خاک و خون کشیده بودند، اکنون خود را برابر پیامبر گرفتار و اسیر می دیدند و مرتب به یاد جرائم ناجوانمردانه خود می افتادند؛ تحریم اقتصادی در شعب ابی طالب، فحش و ناسزا، قتل و کشتار و… از جمله جرائمی بود که مرتکب شده بودند و چون این موارد بگونه ای است که نمی توان به سادگی از کنارشان گذشت، آنها با خود چنین می پنداشتند که لابد پیامبر همه ما را از دم تیغ خواهد گذراند.
آنها غرق در این افکار آشفته بودند که ناگاه پیامبر سکوت مرگبار آنها را شکست و چنین فرمود: چه می گویید و درباره من چگونه می اندیشید؟!
مردم بهت زده با صدای لرزان و دلی وحشت زده گفتند: ما درباره تو به جز خوبی و نیکی نمی اندیشیم!
پیامبر مهر و رحمت در پاسخشان فرمود: «من نیز همان جمله ای را که برادرم یوسف به برادران ستمگر خود گفت به شما می گویم: «قَالَ لاَ تَثْرِیبَ عَلَیْكُمُ الْیَوْمَ یَغْفِرُ اللّهُ لَكُمْ وَهُوَ اءَرْحَمُ الرَّحِمِینَ »؛
امروز بر شما سرزنش و ملامتی نیست خدا گناهان شما را می آمرزد و او مهربان ترین مهربانان است…. شما مردم !هموطنان خوبی [برای من] نبودید رسالت مرا را تکذیب کرده و من را از خانه ام بیرون ساختید… با من به نبرد برخاستید. ولی من با وجود این همه جرائم ، همگی شما را بخشیدم اعلام می نمایم که: «اذهبوا فأنتم الطلقا»؛ بروید به دنبال زندگی خود همه شما آزادید.6
برگزاری مجالس جشن و شادیِ معصومین در خنثی سازی توطئه دشمن می تواند ایفا کند آن است که برگزاری این گونه مجالس- آن هم در سطحی وسیع و گسترده- بساط سانسور خبری دشمن را در هم می شکند واین حقیقت زیبا را در تمام جهان هستی اشکار می سازد که واژه «خشونت» وصله ناجوری است که هرگز بر پیکره اسلام اصیل و واقعی نمی چسبد
ما نیز در این کار عظیم سهیم باشیم!
برخی از کارها بر خلاف ظاهرشان که ممکن است خیلی کوچک و ساده به چشم بیایند، اما در واقع در ردیف کارهای بزرگ و ارزشمندی قرار می گیرند که می توانند آثار بسیار سودمند و مفیدی را از خود بر جای گذارند. یکی از آن کارها که مناسب این ایام است برگزاری جشن و شادی برای معصومین و نیز شرکت در این گونه مجالس است.
اینکه ما شهر را آذین بندی کنیم، مجلس مولودی خوانی تشکیل بدهیم و با پخش شیرینی و شکلات شادی خود را ابراز کنیم اگر چه به ظاهر کار ساده و کوچکی به چشم می آید ولی همین کار ساده علاوه بر اینکه نشاط و شادابی را جان ما می بخشد، می تواند در تحکیم و استوار سازی بنیان اسلام عزیز نقش بسیار کارآمد و موثری داشته باشد. زیرا از دیدگاه عالمان دین و اندیشوران اسلامی، علاوه بر مجالس عزا و مرثیه خوانی خاندان عصمت و طهارت، جشن میلاد آن بزرگواران نیز یکی از نمونه های بارز تعظیم و بزرگداشت شعائر الهی به شمار می آید، بزرگداشتی که خداوند بی همتا آن را به عنوان یکی از نشانه های تقوا و پرهیزکاری معرفی می کند: «وَ مَنْ یُعَظِّمْ شَعائِرَ اللَّهِ فَإِنَّها مِنْ تَقْوَى الْقُلُوب»؛7 و هر كس شعائر الهى را بزرگ دارد این كار نشانه تقواى دلهاست.
در حال حاضر آنچه وظیفه ما نسبت به حفظ و حراست از دین شریف اسلام سنگین تر می کند، توجه به اقدامات مخرّبی است که در جهان کنونی از سوی دشمنان صورت می پذیرد.دشمنان قسم خوررده ای که پروژه اسلام هراسی را در دستور کار خود قرار داده اند و در این مسیر با بکار گیری ابزار تبلیغاتی پیشرفته همچون ماهواره و اینترنت در سطح رسانه و فضای مجازی ،می کوشند که به هر بهانه ای که شده تیشه به ریشه اسلام عزیز بزنند و در نهایت به آرزوی پلید و شیطانی خود که نابودی و سرنگونی این دین شریف باشد دست یابند.
از سوی دیگر فعالیت وهابیت و گروه تکفیری داعش و حامیان آنها را که در راستای تحقق افکار شوم و پلید دشمن است را نیز نباید نادیده گرفت.
این گروه های منحرف سعی بر آن دارند که با اقدامات وحشیانه و غیر انسانی از قبیل: قتل، تجاوز، شکنجه تخریب اماکن مقدس، و نیز صدور فتاوایِ بر خلاف عقل و شرع، چهره دین مقدس اسلام را مخدوش نموده و از آن صورتی خشن و نازیبا به نمایش گذارند.
چندی پیش پایگاه خبری «شبکه العالم »گزارش کرد: «مفتی کل عربستان سعودی در مواضعی همسو با گروه تروریستی داعش، میلاد پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) را بدعت دانست و از همگان خواست برای این مناسبت هیچ جشنی برگزار نکنند و اهمیتی به آن ندهند».8
حال با توجه به آنچه بیان شد نقشی که برگزاری مجالس جشن و شادیِ معصومین در خنثی سازی توطئه دشمن می تواند ایفا کند آن است که برگزاری این گونه مجالس- آن هم در سطحی وسیع و گسترده- بساط سانسور خبری دشمن را در هم می شکند و این حقیقت زیبا را در تمام جهان هستی آشکار می سازد که واژه «خشونت» وصله ناجوری است که هرگز بر پیکره اسلام واقعی نمی چسبد.
بنابراین بیایم دست به دست هم داده و بکوشیم که بیش از پیش در برگزاری جشن میلاد سراسر نور پیامبر گرامی و نیز خاندان پاک و مطهر ایشان(علیهم السلام) سنگ تمام بگذاریم و باشکوه ترین مراسم شادی را برای آن خوبان عالم به ارمغان آوریم.
پی نوشت ها:
1- احزاب/21
2- قلم/4
3- کافی ،ج 3 ، ص256(ط - دارالحدیث)
4- همان،ص 258
5-همان ص 525
6- برگرفته از کتاب فروغ ابدیت ،نوشته آیت الله سبحانی،ج2، ص336-338 ،بااندکی تغییر
7-سوره حج/32
8- برگرفته از پایگاه اینترنتی «شبکه العالم» شنبه 13 دی 93